Skip to main content

Köpevillkor

1. Allmänt

Genom att använda och göra inköp på MössaUp accepterar du som kund följande villkor. Vi på MössaUp rekommenderar att du läser igenom villkoren noggrant innan du genomför ditt köp.

2. Priser och betalning

Priserna på våra produkter anges i kronor. Vi på MössaUp förbehåller oss rätten att ändra priserna när som helst, dock så påverkas inte beställningar som redan bekräftas. Betalning görs vid beställning och sker via de betalningsmetoder som anges på vår hemsida.

3. Leverans

Vi på MössaUp strävar alltid efter att leverera dina produkter så snart som möjligt. Beroende på var du befinner dig och produkternas tillgänglighet kan leveranstiden variera.

4. Ångerrätt och returer

Det är viktigt att vara medveten om att produkter som har en unik, specialanpassad design inte omfattas av de vanliga reglerna för ångerrätt som normalt gäller vid köp, strävar MössaUp efter flexibilitet i kundrelationerna. Från det att du mottagit ditt paket har du 14 dagar på dig att överväga om du önskar behålla varorna. Om du väljer att skicka tillbaka dem, beakta att en avgift om 149: – tillämpas. Denna avgift täcker både returfrakt och hanteringskostnader och dras från ditt återbetalningsbelopp.

När du vill returnera något, säkerställ att du uppger alla nödvändiga uppgifter för återbetalning. Har du frågor eller behöver vägledning gällande returer, är du välkommen att kontakta MössaUp:s kundsupport.

Vänligen observera att vissa av distansavtalslagens regler kring returer kan gälla i tillämpliga fall.

5. Reklamationer

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig produkter av högsta kvalitet och hoppas att du blir nöjd med ditt köp. Om du trots det skulle motta en felaktig produkt eller en defekt, ber vi dig vänligen att omedelbart kontakta vår kundtjänst. Reklamationer som görs efter sju dagar från det att felet identifierats kan inte beaktas. Vi är här för att hjälpa till eventuella problem på bästa sätt just för dig som kund hos oss.

6. Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddslagarna. Du godkänner vår integritetspolicy genom att använda vår webbplats.