Skip to main content

Personuppgiftspolicy

Vi hanterar alla personuppgifter och kundinformation i enlighet med gällande dataskyddsförordningen (GDPR) samt i enlighet med svensk personuppgiftslagstiftning (SFS1998:204) och Lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Vi använder dina personuppgifter för att administrera ditt konto, hantera dina beställningar, förbättra våra tjänster, och med ditt tillstånd, för att skicka marknadsföringsmeddelanden. Vid juridiska förpliktelser kan vi också behålla vissa personuppgifter.

Vi samlar in och använder endast personuppgifter som du har gett oss i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Vi kan dela din personliga information med våra samarbetspartners för betalning och leverans för att fullgöra avtalet mellan oss. Vi kan komma att kontakta dig via SMS eller e-post

Personuppgiftsansvarig:
Examen AB, Org.nr: 559387-3838
Adress: Fredsgatan 15c, 641 30, Katrineholm, Sverige.
E-postadress: info@mossaup.se

Dina personuppgifter sparas inte längre än nödvändigt och raderas när det inte längre finns en juridisk grund för att behålla dem.

Om du har frågor om de data som vi har lagrat om dig, eller om du vill ändra eller radera dem, kan du kontakta vår kundtjänst.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, samla in information för vår marknadsföring och för att utveckla webbplatsen.

Vi ansvarar inte för andra webbplatser som du kan nå via länkar på vår webbplats. Vi rekommenderar att du granskar deras personuppgiftspolicys.

Vi kan uppdatera denna policy när som helst. Vi kommer att meddela dig om väsentliga ändringar.